Редактор: e-mail: кедър: bTVПовечето пътни полицаи са по-грамотни от началниците си. Началниците

...
Редактор: e-mail: кедър: bTVПовечето пътни полицаи са по-грамотни от началниците си. Началниците
Коментари Харесай

Боян Милчев, Институт за пътна безопасност: Повечето пътни полицаи са по-грамотни от началниците си

Редактор: 

e-mail: 

кедър: bTV

Повечето пътни служители на реда са по-грамотни от началниците си. Началниците на „ Пътна полиция “ сега не са срещали извършител, а елементарните пътни служители на реда работят със закона всеки ден. Това разяснява в студиото на bTV Боян Милчев от Институт за пътна сигурност.

В полемика за препоръчаните промени в закона за придвижване по пътищата, с които служителите на реда ще могат непосредствено да издават фишове с санкции, Милчев влезе в спор с юриста Петър Славов. Юристът съобщи, че измененията трансформират пътния служител на реда в обвинител, арбитър и един тип „ екзекутор “. „ Това ми припомня за едно време преди 30 – 35 години, когато Партията решаваше кой е отговорен “, разяснява Савов. Милчев от своя страна не се съгласи, като акцентира, че санкциите могат да се апелират. Той отбрани пътните служители на реда и съобщи, че те не трябва да се подценяват, тъй като и сега те главно са тези, които ползват закона и съблюдават пътната сигурност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР